Pentru o petrecere reusita in aer liber

By | 26 iunie 2015

Un eveniment special din viata ta are nevoie de un cadru special. Clientii nostri au ales sa transforme o banala petrecere de botez intr-un garden party exceptional si nu oriunde, la Sinaia, pentru a se bucura aerul curat si de privelistea minunata oferita de muntii Bucegi.

botez_sinaia1

Totusi, de cele mai multe ori, un cadru natural are nevoie de mici modificari pentru a deveni decorul perfect pentru o petrecere. In primul rand, cand esti in mijlocul naturii e complicat sa te desfasori direct pe pajiste, iar o podea adecvata, montata pe loc, este alegerea ideala. Si ai toate sansele ca pantofii tai sa ramana impecabili pana la final.

botez_sinaia2    botez_sinaia3

Apoi, mai ai nevoie de cateva pavilioane amplasate in locuri potrivite care sa adaposteasca mesele pentru invitati, elegantele scaune Chiavari, precum si alte accesorii destinate unei petrecerei cu stil.

botez_sinaia4    botez_sinaia5

botez_sinaia6    botez_sinaia7

Iar pentru ca eleganta sa fie desavarsita pot fi adaugate in decor cateva mese de cocktail cu huse strech albe si cateva canapele lounge pe care sa te asezi ca sa savurezi un pahar de sampanie si sa asculti muzica.

botez_sinaia8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *